ΤΣΑΤ
0.043
SHIBARI SENSIONS ΣΟΟΥ συνέβη στις 2012-03-31 , πριν 3738 μέρες σύνδεσμος
_mj_ _mj_ Τρι. 27 Μαρ. 2012 12:48 0 views χάρτης
Το Kinbaku (μετάφραση: σφιχτό δέσιμο), ευρύτερα γνωστό και ως Shibari, είναι μια Ιαπωνική πρακτική ερωτικού δεσίματος (Βondage στα Αγγλικά) με την χρήση φυτικού σχοινιού. Με τις ρίζες του στις Ιαπωνικές πολεμικές τέχνες, για πολλούς αιώνες εφαρμοζόταν σαν πρακτική αιχμαλωσίας και βασανιστηρίων, αλλά στην πορεία του χρόνου μετεξελίχτηκε σε μορφή σαδομαζοχιστικής ερωτικής τέχνης (κυρίως μέσω φωτογραφίας, performance, softcore ερωτικού κινηματογράφου, αλλά και hardcore πορνογραφίας), η οποία εξαπλώθηκε ραγδαία, εδώ και 2 δεκαετίες, παγκοσμίως.

Ο εγχώριος καλλιτέχνης Shibari (φωτογράφος / rigger) Rope_Shadow (κατά κόσμων Χρήστος Τ.), μαζί με την ερωτική του παρτενέρ alice (in Βondageland), θα αποπειραθούν να μυήσουν, για 1η φορά, το κοινό του Booze Cooperativa (Upstairs) σ’ αυτόν τον ιδιαίτερο, αλλά αισθησιακό κόσμο των δεσμών και των αιωρήσεων με live performances (Shibari Sensions) το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 (ώρα έναρξης: 21:00), καθώς και με ένα 4ωρο σεμινάριο βασικών αρχών (Shibari Seminars) το αμέσως επόμενο Σάββατο 7 Απριλίου 2012 (ώρα έναρξης: 15:30).

Η είσοδος για τις performances είναι στα 5 ευρώ, ενώ η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι 20 ευρώ το ζευγάρι και 15 ευρώ το άτομο (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις κρατήσεις, με μάξιμουμ συμμετοχή 20 άτομα, γι’ αυτό παρακαλούμε κλείστε θέσεις έγκαιρα).

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210.3830.417 και στο email: zotra3001@yahoo.com. Για ενημέρωση, σχετικά με το Ιαπωνικό Ερωτικό Δέσιμο (Kinbaku / Shibari), μπορείτε να επισκεφτείτε το προσωπικό blog του καλλιτέχνη (ropestudies.blogspot.com).

Οι εκδηλώσεις του Ιαπωνικού Ερωτικού Δεσίματος πραγματοποιούνται ως παράλληλη δράση, υπό την ομπρέλα του Ορίζοντα Γεγονότων (orizontasgegonotwn.blogspot.com) και στα πλαίσια του 2ου κύκλου του project Ουτοπία με τίτλο «Ερωτοπία».