0.026
thk thk Τρι. 9 Δεκ. 2008 23:55 tags επανάσταση 0 views 1 σχόλια
Έχει γίνει όργιο στα media. Καλά που είναι και ο Κούλογλου στο tvxs.gr. Δείτε μια ανάλυση του εδώ . Εμένα ρε γαμώτο , πως μου είχε διαφύγει ο τραυματισμός μετανάστη στη Πετρού Ράλλη απο την αστυνομία τη προηγούμενη μέρα πριν απο τη δολοφονία στα Εξάρχεια ? Και το οτι είχαν φάει άλλον έναν μετανάστη πριν μερικές εβδομάδες? Το ακουσατε εσείς αυτό? Το πε ή tv? Αρα δε συνέβει. Γι 'αυτο λεμε στο κόσμο να χρήσιμοποιεί το internet. Μου έχει θυμίσει η όλη φάση στη tv το ντοκυμανταίρ Κούλογλου για τον Τσάβες και το ρόλο που παίξανε τα media. Το ραδιοφωνο είναι σε καλύτερη φάση.
Βγήκαν και χρυσαυγίτες στη Πατρα και το ΣΚΑϊ τους βάφτισε πολίτες.
στουρνάρη 2008 12 09Δεν ξέρω αν όλα αυτά αποτελούν σατανικό σχέδιο οπως συχνα πυκνα υπονουν διαφοροι (οι κουκουλοφοροι μπορει να ναι 1. αναρχικοι 2. ασφαλίτες 3.τουρκοι πρακτορες 4. εξωγήινοι 5. μεταλλαγμένοι ανθρωποι χωρίς πρόσωπο ) .Μεσα στο καταιγισμο spam απο tv , ράδιο , internet όλα φαίνονται ανώφελα. Αν το πει η τηλεόραση συμβαίνει , αν όχι δε συμβαίνει τίποτα.
Μαλλόν ολη ή φάση οπως εξελίσσεται είναι αποτελεσμα του χάους που επικρατεί στην Ελλαδα. Μιλαμε για ελληνικο κράτος και άρα δημόσιο. Τον δημοσίο υπαλληλο δεν μπορεις να τον ελέγξεις εύκολα. Τον μπάτσο δεν μπορείς να τον ελέγξεις καθόλου.  Ολα εξελίσσονται σε επίπεδο χαότικο , τυχαία και με σπασμωδικές κινήσεις . Συγκροτημένη εξουσία δεν υπάρχει ούτε στους μέν ούτε στους δέ.
Σαν αποτέλεσμα το εκλογικό σωμα τραβιέται στα άκρα. Επειδη τα πράματα είχαν μπερδευτεί και είχαμε ατακτες μετακινήσεις εκλογικού σώματος , η τραπουλα ξαναμοιράζεται : Οι αριστεροι απο τα αριστερά και οι δεξιοι απο τα δεξια, για να ξέρουμε και τι μας γίνεται.
Ο συνασπισμος σιγοντάρει τους μπαχαλακηδες. (γιατι δε ρουφιανεύει)
Ο Χρυσοχοϊδης είπε γιατι να τους συλλάβουμε, τους ξέρουμε αυτοι λέει δεν είναι επι δεκαετίες οι ιδιοι, αλλάζουν έρχονται αλλοι , είναι φοιτητες. Γενικα το αντιμετωπισε το θέμα ως " Τι λετε ? Αυτα τα θέματα είναι παιχνιδάκι για το ΠΑΣΟΚ." (ο λαλιώτης κρυβεται πίσω απο όλα). Η δεξια βέβαια με μπαχαλα έχει μέγαλο προβλημ δεν μπορει να τα κανει καλά, τα παιρνει κανένας χουντικος και γίνεται ψυχοπαθής ναζί killer . Ο μανος δήλωσε με τη λογική του businessman οτι η ΝΔ πρεπει να συμβουλευτει το Χρυσοχοϊδη
(Οπως καταλαβαίνετε το θέμα ξαφνικα στα κανάλια γυρισε σε λίγες ώρες απο "Η νεολαια εξεγείρεται" σε ""γιατι δεν συλλαμβάνουν τους κουκουλοφόρους")
Βλεπουμε και το Καρατζαφέρη να προασπίζεται τη δημοκρατία και ανεβαζουμε αδρεναλίνες.
Το ΚΚΕ λεει  "Ο  Θεός ειναι μεγάλος".
Ο καραμανλης λεει "αδερφια μου αλήτες πουλιά".
Η κατασταση είναι χαο-τονωτική.


Ο κόσμος βαριέται και γι αυτό εξεγείρεται. Σιγουρα και οι γιαγιαδες κοιτάνε την TV και θελουν να βγουν έξω να τα σπάσουν .Οπως παλία που ξηλώναμε τα μπακαλικα του Αη γιαννιου και βάζαμε φωτίες. Οι νυκοκυραιοι κλαιγοντουσαν μη καουν τα αμαξια τους αλλα τελικα ολοι καραγουσταρανε να κατσουνε βράδυ στη γειτονια γυρω απο μια μεγάλη φωτιά να τη πηδάνε και να λένε μαλακιές.
Η τηλεόραση παλι μας σπάμαρε κανονικά, νομίζεις ότι έξω γίνεται ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος. Αλλά όλα αυτά ειναι πράματα που δεν μπορουν πλέον να γίνουν αλλιώς. Ολοι μεταδιδούν με σκηνοθεσία αμερικανικης ταινιας περιπέτειας .Η υπερβολή ξεχειλίζει ,  ειναι το εμπόριο που το επιτάσσει. Απο αυτα που λένε ξεφουσκώστε τα και κρατήστε ένα 10 %. Μη κρατατε τιποτα βασικα, πηγαιντε μια βόλτα έξω δε τρέχει τιποτα δε γινεται πολεμος σας το εγγυάμαι εγώ.
Βασικα τα επεισοδια γίνανε γιατι στη τηλεοραση έχουν βγει τα πιο γκαγκα αμερικάνικα σήριαλ extreme make over , moment of truth και αυτα τα βλέπεις και ανεβάζεις αδρεναλίνες.
Καθως εξελισσομαστε οδεύουμε προς το μοντέλο των ανεπτυγμένων καπιταλιστικά χωρών που η ζωή ειναι σα τα sims. Οπως ειπε και ο παππους στο Τριανταφυλλόπουλο στον ant1 (αν θελετε να ακουσετε τι λεει ο δεξιος παππους της γειτονιάς σας ακούστε ant1 ραδιο to πρωι) " γιατι λέτε οτι αυτα δεν συμβαινουν πουθενά αλλού στο κόσμο. Συμβαίνουν στη Νεα Υόρκη.." .





 




από ssta73 ssta73 2008-12-10 09:52
ΠΙΣΤΕΥΩ.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.... ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ.... ΚΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.... ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ...... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ , ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, .... & ΤΟΤΕ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ ... ΟΙΚΟΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ.... ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ... ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.....

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ....

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΛΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.....


ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Σ.Σ.