ΤΣΑΤ
0.028
woody woody Πεμ. 22 Ιαν. 2009 17:54 0 views

Καλωσόρισες woody!

Ευχαριστούμε που συμμετάσχετε στο kaotonik.
Είσαστε στον προσωπικό σας φάκελο όπου μπορείτε να προσθέσετε περιεχόμενο.
Στη δεξιά πλευρά μπορείτε να δείτε ένα μενού που ονομάζεται "ενέργειες". Περιέχει τις ενέργειες που μπορείτε να εκτελέσετε σε κάθε αντικείμενο.
Για παράδειγμα εδώ μπορείτε να προσθέσετε σελίδες , φωτογραφίες , να επεξεργαστείτε τα δικαιώματα της τρέχουσας σελίδας , κ.ο.κ. .
Ακολουθήστε τον τίτλο αυτής της σελιδας και μια ενέργεια 'επεξεργασία' θα φανεί δεξιά. Κάντε κλίκ σε αυτή την ενέργεια και θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο της σελίδας.
Επιλέξτε διαγραφή για να τη διαγράψετε (καλό θα ήταν να το κάνετε αφού διαβάσετε αυτό το μύνημα).
Μία από τις διαθέσιμες ενέργειες είναι η 'επεξεργασία ετικετών'. Οι ετικέτες επιτρέπουν να κατηγοριοποιήσεις το περιεχόμενο σου.
Μπορείτε ακόμα να προσθέτετε σχόλια στο περιεχόμενο των άλλων (ή και στο δικό σας). Δείτε τον σύνδεσμο προσθήκη σχολίου στο μενού ενέργειες.
Υπάρχει ακόμα στη δεξιά πλευρά, ένα μενού πού έχει το όνομα του χρήστη σας. Εκεί υπάρχουν συνδεσμοι προς τον φακελό σας , αποσύνδεσης , και ρυθμίσεων.
Απο τις ρυθμίσεις μπορείτε να θέσετε ένα εικονίδιο χρήστη ή να αλλάξετε τα προσωπικά στοιχεία σας και το password. Οταν βρισκόσαστε στο blog σας μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο "επεξεργασία" και να αλλάξετε το μύνημα που φαίνεται πάνω δεξιά στο φακελό σας. Αν αποσυνδεθείτε , μπορείτε να επανασυνδεθείτε πάλι, από το μενού εισόδου στη δεξιά πλευρά .
Ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία στο kaotonik.