ΤΣΑΤ
0.024
thk thk Τετ. 15 Απρ. 2009 2:30 tags μουσική , συναυλία 0 views 1 σχόλια
Μόλις έκανα ένα revival και επιστρέφω από hardcore συναυλία στο κέντρο της 
αθήνας.Δε φτανει που έχω κάποια χιλιοστογραμμα στόκου στα πνευμόνια μου απο τα πρωινα μερεμέτια ειπα να βγώ σήμερα να παω εις τας Αθήνας , εις τας hardcore συναυλίας.

Το σκηνικο ως συνήθως παραμενει το ιδιο. Υπόγα , ακριβά ποτά , καπνιλα , και βουϊτο στα αυτιά μετά.
Στην αρχη , πριν τους Poison the well παίξανε 3 ελληνικα εκ των οποίων πιο καλά και ειλικρινα (αυτό είναι ένα ποιοτικο στοιχείο στο hardcore ) ακουστηκαν οι δευτεροι .
Με το hardcore/Punk στην Ελλάδα ασχολούνται λίγο ανώτερες τάξεις που την βρίσκουνε να παίζουνε σε ανήλιαγα υπόγεια.
Η μπύρα είχε 5 ευρώ και το ποτό 7 στο τέξας νεκρόπολις εκει που καταληγουνε οι νεκροι κατοικοι της πόλης που  5.000.000 ψάχνονται όλοι που θα βγούνε.
Το κλίμα ήτανε υποφερτό στα 2 πρώτα συγκροτήματα αλλά μετά απο τη κάπνα ΑΝΟΙΓΕΣ το στομα να παρεις αέρα και ρουφούσες ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ προϊόντων καπνού.
Η γνωστότατη καπνίλα στους ελληνικούς συναυλιακούς χώρους.
Παρατηρούμε μετά απο χρόνια πόσο πιο πολύ μοντελάκια έχουν γίνει οι πανκηδες- χαρντκοραδες με τις ζώνες τους κλπ.
Ενταξει παιδιά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα φτάνει να χούμε αρκετό χώρο και κάποια ενδιαφέροντα άτομα,  να μή  σταθούμε στα τατού και τις εμφανίσεις.
Σα πινακας html είναι η Αθήνα , κινείσαι στα πολύ στενά κελιά των 8px width και πάλι καλά να λές που δεν πέφτουν σφαίρες την ώρα που κινείσαι γιατί η κατάσταση για έτσι είναι (εξ ου και τα μπάχαλα) .Αν δεν το ξέρετε ακόμα η Κυψέλη είναι ή 3η πιο πυκνόκατοικημένη περιοχή στο κόσμο.
Η άλλη μαλακία  στα ελληνικά συναυλιάδικα  είναι το μέτρο.
Δηλαδή:
Ακούς ενα συγκρότημα στο τέλος , δεν είναι ανάγκη κε ηχολήπτη να βάλεις το volume στο 10 και να παραμορφώνει ο ήχος σε κάποιους ανθρώπους που εχουν βγάλει δέκα νότες στη σειρά,  δηλαδή μη τους γαμάς γιατι κάποιοι ήρθανε στο γαμημένο υπόγειο σού έχοντας ακούσει κάποιες ώρες μουσική απο τους υποφαινόμενους.
Στο τεξας νεκροπολις , δηλαδη στο κωλομπαρο πρώην Next στη ΚΑΝΙΓΓΟΣ παιξανε στις 14 του Απρίλη οι poison the well.

νταξει μωρέ καλά ήτανε..από tt39 tt39 2009-04-22 15:06
Οι καλοί ήταν αυτοί.