0.097
thk thk Παρ. 17 Οκτ. 2008 1:02 0 views 2 σχόλια
Mόλις έγινα μάρτης ένος περιεργου σκηνικού στους υπολογιστες και στα δικτυα.Μπορουσα να συνδεθω με vnc στο pc στη κρήτη και με ssh , αλλα ιντερνετ απο εκει ειτε με domain name ειτε με ip γιοκ.
Επειδη εχω στησει στο pc εκει ένα internet gateway με εισιτήρια σκεφτεσαι οτι πολλα μπορει να εχουν παει στραβα.
Τελικα μου σκαει..
Κόψαν τη προσβαση στο internet στην altec.. Δεν εξηγειται αλλιώς.
Και μετα αρχιζω και ψάχνω και πεφτω σα αυτο το αρθρο.
http://www.protothema.gr/content.php?id=14353
και νιώθω και πολύ μαλακας που ζω σε αυτη τη χώρα και δεν ξέρω τιποτα και πάω και αγοράζω altec συνδεση (μετα απο 2 ερωτησεις στον πωλητη στα Χανιά "είσαι σίγουρος για την altec?", αλλα φαινεται θα χε καλή προμήθεια).
Διαβαστε και διαδώστε μπας και αλλάξει τίποτα .

από SSTA73 2008-10-17 15:27
Αθήνα



Χωρίς διαδικτυακή σύνδεση με το εξωτερικό έμειναν ελληνικά υπουργεία, φορείς και δημόσιες υπηρεσίες λόγω διακοπής της λειτουργίας του δικτύου Σύζευξις, της ραχοκοκαλιάς της δημόσιας διοίκησης.

Το «μπλακάουτ» ξεκίνησε γύρω στις 11 το βράδυ της Πέμπτης και, παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκαν εναλλακτικές δρομολογήσεις, το πρόβλημα συνεχίζεται το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως εξήγησε στο in.gr/news ο Νίκος Βασιλάκος, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων χρηστών Internet (ΕΕΧΙ), η κατάσταση οφείλεται σε διακοπή της σύνδεσης της Altec Telecoms με το δίκτυο Seabone, λόγω τεχνικού προβλήματος ή ανεξόφλητων οφειλών.

Η Altec καταθέτει την Παρασκευή αίτηση πτώχευσης.

Τεχνικοί υπουργείου επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την ΕΕΧΙ, η οποία είναι καταχωρητής ονομάτων με αρκετά κυβερνητικά domain, και ζήτησαν άμεση αλλαγή DNS ώστε να γίνει εφικτή η επικοινωνία των υπουργείων με το εξωτερικό.

Οι πρώτες αναφορές για τη διακοπή ήρθαν από χρήστες του εξωτερικού που δεν μπορούσαν να συνδεθούν στους δικτυακούς τόπους των υπουργείων, αλλά και από δημόσιους υπαλλήλους στην Ελλάδα που δεν λάμβαναν e-mail από το εξωτερικό.

Το δίκτυο Σύζευξις διασυνδέει 3.200 δημόσιους φορείς και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εξυπηρετεί σχεδόν όλα τα υπουργεία με τηλεματικές υπηρεσίες, όπως τηλεφωνία, τηλεδιάσκεψη, Διαδίκτυο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.ά.

από thk thk 2008-10-17 18:17
Διαβασε το αρθρο απο το πρωτο θεμα. Ολο το δημοσιο ειχε πελατες ο Αθανασουλης.

thk thk Τετ. 15 Οκτ. 2008 13:34 tags εθνικός 0 views
Ελα ρε ΕΘΝΙΚΑΑΑΡΡΡΑΑΑΑΑ!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Ethnikos_Piraeus_F.C.



thk thk Τετ. 15 Οκτ. 2008 3:40 0 views 1 σχόλια
Τι αλήθεια είναι αυτό?
Τετοια προσήλωση στο καθήκον?
Ή μηπως υπουλο καταστασιακο διαφημιστικό?


από zompi 2008-10-15 08:48
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ALIENS ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΥΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ aliens ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ..... Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ & ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ..... ΑΛΛΑΖΕΙ.
thk thk Κυρ. 12 Οκτ. 2008 16:13 tags πειραιάς , ανακύκλωση 0 views 6 σχόλια
Είπα στην αρχή να γράψω ένα άρθρο για το πώς είναι η "ανακύκλωση" στον Πειραιά (και μάλλον και στις περισσότερες ελληνικες πόλεις) αλλα τι να πώ ? Οι  φωτογραφίες μιλάνε απο μόνες τους:

1.ανακύκλωση στο πιο πολυσύχναστο δρόμο Για να είσαι σίγουρος οτι κανείς δεν θα ανακυκλώσει τι κάνεις? Βαζεις τους κάδους στους πιο πολυσύχναστους δρόμους, οπου έχει τρομερή κίνηση και λεωφορειολωρίδες. "Αν θές φίλε σταμάτα να κανεις ανακύκλωση. Ωπ! τη πατησες ! Σταματησες πάνω σε λεωφορειολωρίδα . Αδεια και δίπλωμα παρακαλώ."

2.
τι είναι ? "Ωχ καποιος τρελος σταμάτησε να κανει ανακύκλωση ! Τι κάνουμε τώρα ? Βάζουμε ένα κάδο όπου χωράει ένα κουτάκι μπύρας και λιγες λιγες οι εφημερίδες. Δεν μπορει θα τα παρατήσει."

3.
  ένα ένα τα κουτάκια για ανακύκλωση "ένα ενα τα κουτάκια! Ετσι. Να τη νιώθετε την ανακύκλωση στο πετσί σας!"








από ALIEN 2008-10-13 17:45
http://internetakias.gr/2008/09/18/4-october-ufo-contact-alabama/
από ZOMPI 2008-10-13 17:57
ΑΜΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
από alien2 2008-10-13 18:01
http://www.youtube.com/watch?v=kkzepiFIby4
από thk thk 2008-10-14 17:41
έγραψε :
ΑΜΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Εξωγηινους δεν ειδα αλλα έγινε σεισμός ..
Πιάνεται?
από thk thk 2008-10-14 17:42
Βεβαια ολα αυτά δεν εχουν σχεση με την ανακύκλωση αλλά έχουμε SSTA στο site..
από ssta73 2008-10-15 10:28
ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ..... ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.... ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.... ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς) ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ... ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ......   ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ..... ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ .... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ..... ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ & ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ &  ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΔΥΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ;;;  ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;;; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ & ΠΡΙΝ... ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ;;;;..... ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;;  .... ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ;;;.... ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ....;;; ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ;;;; ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ......

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ  (ΕΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΤΛ) & ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ  (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ 18 10 2008.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ... ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς... ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ.....


ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ 18 10 2008 ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ.......   ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΩ...... 


ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.....

Σ.Σ.

thk thk Κυρ. 12 Οκτ. 2008 15:26 tags πειραιάς , ανακύκλωση 0 views
ένα ένα τα κουτάκια για ανακύκλωση να ευχαριστιέστε τη διαδικασία.
ένα ένα τα κουτάκια για ανακύκλωση να ευχαριστιέστε τη διαδικασία.
thk thk Κυρ. 12 Οκτ. 2008 15:23 tags πειραιάς , ανακύκλωση 0 views
Διαγωνισμός : Τι είναι?

Κάδος ανακύκλωσης ? 
Ταχυδρομικο κουτί για να στελνουμε τα σκουπιδια μας...
Διαγωνισμός : Τι είναι?
  1. Κάδος ανακύκλωσης ?
  2. Ταχυδρομικο κουτί για να στελνουμε τα σκουπιδια μας στη Θεσσαλονικη και να κρατάμε τον Πειραιά καθαρό?
thk thk Κυρ. 12 Οκτ. 2008 15:10 tags πειραιάς , ανακύκλωση 0 views
Οι καδοι ανακύκλωσης βρίσκονται στους πιο πολυχναστους δρόμους στον Πειραιά. Κεντρικά και σταματας α...
Οι καδοι ανακύκλωσης βρίσκονται στους πιο πολυχναστους δρόμους στον Πειραιά. Κεντρικά και σταματας αναγκαστικά πάνω σε λεωφοριολωρίδα .
thk thk Πεμ. 9 Οκτ. 2008 14:44 0 views 2 σχόλια
Προσπαθώ να κανω τη δηλωση στο κτηματολογιο ηλεκτρονικα.
Προφανως η ηλεκτρονικη δηλωση στο κτηματολογιο μας αφησε χρονουπαππουδες και γιαγιαδες στο στοιχείο τουςς , οπως ενημερωνομαι σε διαφορα blogs, ήταν για τα μπαζα , κανεις δε καταλάβαινε τι θέλανε και μαλλον στα μουλωχτα την αποσύρανε.
Εγω αυτο καταλαβα. Δεν είδα κανενα link για ηλεκτρονική συμπλήρωση της αιτησης στο http://www.ktimatologio.gr/ ..
Παρολα αυτα υπαρχει ακόμα το https://www.ktimanet.gr/ που δείχνει να λειτουργεί (λέμε τώρα) ,αλλά κανένας σύνδεσμος προς αυτο απο το ktimatologio.gr.
Εγώ όμως δεν μασάω - αρχιζω να καταχωρω τα προσωπικα στοιχεία, στο  https://www.ktimanet.gr/ για να αποφύγω βεβαιως ουρες και μετακινήσεις.

Μετα απο διαφορα ακατανοητα,  (φορμες που με πρώτη ματια λενε οτι έχουν λάθη - αλλα δεν έχουν και πρεπει μετα να σου ρθει εμπνευση να πατησεις ενα μαγικο λινκ καπου..) , ενα πέταγμα έξω (εφαγα πορτα πανω στη συμπλήρωση) , και επειδη έχω προσωπικη εμπειρια απο παππου προγραμματιστη που εγινε μαγγας με τα εργαλεια αναπτυξης της microsoft (ας μη τα πολυλογουμε..) , καταφέρνω και συμπληρώνω τη πρωτη φορμα προσωπικών στοιχείων.

Και τοτε μου σκάει..
Είναι αυτη η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ?
(αρχισε να μου φαινεται πιο πολυ σαν phishing site)
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΑΠΑΤΗ SITE ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΤΑ?
Και αναγκαστικά καταφευγω στο κυριαρχο μέσο επικοινωνιας στην Ελλαδα.
Στο τηλέφωνο.
Τηλεφωνώ σε διαφορους υπαλλήλους της κτηματολογιο Α.Ε. και τους κανω μια απλη (κατ' εμέ) ερώτηση  :
Υπαρχει σελίδα ηλεκτρονικής υποβολης δηλώσεων για το κτηματολόγιο, και αν ναι ποια είναι αυτη?

Αμεσως νιώθω μια ταραχή απο μέρους τους , ξερετε την ταραχη του είδους "ωχχ αυτο έπρεπε να το ήξερα" ..
Προσοχη! Επαναλαμβάνω. Η ερώτηση ήταν:
"Υπαρχει σελίδα ηλεκτρονικής υποβολης δηλώσεων για το κτηματολόγιο"
και oχι
"Μηπως μπορείτε να μου περιγραψετε με απλα λόγια το πειραμα του επιταχυντη του CERN".

Πήρα:
  1.  Στο κτηματολογικο της ελευσίνας. Με παραπέμψανε στα κεντρικα
  2. Στα κεντρικα . Με παραπέμψανε στους υπευθυνους του internet. Δεν απαντουνε το τηλ.

Αγαπητοι kaotonistαι :
  1. Το χαος στην Ελλαδα μεγαλωνει και στο τελος θα μας ρουφήξει όλους το μαυρο έρεβος (το sidux εχει τρελα γκάζια).
  2. Βρισκόσαστε στο σωστο site .

από bouroubourou 2008-10-19 01:47
inetnum:        212.54.197.0 - 212.54.197.31
netname:        UNISYSTEMS-KTIMATOLOGIO
descr:          KTIMATOLOGIO NETWORK
country:        GR
admin-c:        KK137-RIPE
tech-c:         FTO1-RIPE
status:         ASSIGNED PA
mnt-by:         FORTHNETGR-MNT
source:         RIPE # Filtered
από thk thk 2008-10-19 14:52
E βεβαια κυριε που πας να κανεις δηλωση στο κτηματολογιο ηλεκτρονικα χωρις να ξερεις απο whois .

thk thk Τετ. 8 Οκτ. 2008 0:41 0 views 1 σχόλια
αν είσαστε προγραμματιστης και θέλετε να τα παρατήσετε αρχίστε τη java. Πηγα να της ξεφύγω αλλα έπεσα πάλι πάνω της ελέω red5. Ναι σίγουρα είναι αποτομη προσγείωση μετα την python να γυρνας στη cobol του 21ου αιώνα όπως έχει ονομαστεί.
Ειμαι σίγουρος ότι το κτηματολογίο θα θέλει πολύ λιγότερα δικαιολογητικα απο τα config files της java. Java = bureaucracy = βαρεμαρα και μίσος για το προγραμματισμο.
από cherouvim 2008-10-08 20:08
config files της java? LOL

congrats για το madpy πάντως
thk thk Τρι. 7 Οκτ. 2008 23:28 tags video 0 views 1 σχόλια
λέει ξανανoiγει το mtv.. λοιπόν αυτο το video το χα δει παλια πριν 12 + χρόνια όταν έπαιζε παλι mtv στο headbangers ball και είχα πάθει πλακα.



από tt39 tt39 2008-10-08 08:59
Γαμάτο. Έχει πλάκα ο σεκιουριτάς στο 0:29 που χορεύει.
Και επίσης έπαθα σοκ που οι δύο φωνές είναι το ίδιο άτομο.

Πάντως το σημερινό mtv δεμπαίζει να έχει τέτοια. Μεγάλη πίπα φαίνεται...

θυμήσου με